Gaudiell

Gaudiell perustettiin vuonna 2011 ja rekisteröitiin yksityiseksi elinkeinonharjoittajaksi 3. marraskuuta 2011 Johanna Björkellin toimesta (nähdäksesi ansioluettelon klikkaa tästä). Ajatus tästä oli kuitenkin muhinut joitakin vuosia, ja ensimmäiset luonnokset ja alustavat ideat luotiin vuonna 2006.

Yrityksen nimi ja grafiikka

On yhdistelmä arkkitehti Antoni Gaudin (1852—1926, Wikipedia) nimestä ja hänen taloudellisesta hyväntekijästään Eusebi Güellistä (1846—1918, Wikipedia). Ajatuksena on, että jokainen asiantuntija tarvitsee tukijan oli kyseessä raha, vaikutusvalta, tuki tai joku, joka avoimesti sanoo, että hän uskoo sinuun ja aikaansaannokseesi saaden sinut tiedostamaan luontaisen potentiaalisi.

Toinen nimeen vaikuttava asia oli latinalainen musiikkikappale ”Gaudeamus Igitur”, jonka suomenkieliset opiskelijat laulavat valmistujaisissaan. Virheellisesti, sana gaudeamus tarkoitti (mielestäni) ”oppia”, mutta kävi ilmi, että sana tarkoittaakin ”iloita”, mikä vielä tarkemmin sisällyttää Gaudiellin ajatukset ja filosofian (latinankielinen sanoitus ja käännös englanniksi tästä).

Yrityksen nimi riimittelee toimitusjohtajan ja perustajan sukunimen kanssa, mikä on puhtaasti sattumaa (mutta hauska sellainen) yrityksen nimen ollessa käytössä jo ennen naimisiinmenoa seuranneen sukunimen vaihdoksessa.

Gaudiellin mottona on “Inspiroidu” — ”Be inspired”

Gaudiellin logossa on samankeskeisiä kehiä kuvaamassa osaamisen kohtaamisia sekä Gaudiellin ja palveluntuottajan välillä että myös asiakkaan sisimmässä. Koostumme niin monesta kerroksesta ja ammattitaitomme on näiden eri kerrosten sulautuma. Logo ja graafinen profiili on Lilla Blå Tornetissa vaikuttavan Ann-Sofie Hammarström Östergren luoma.